PRIMARIA LIPOVA

  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 3
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  1. FaceBook
  2. Google Plus
  3. Twitter
  4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

Investițiile derulate de Primăria Lipova în ultima lună

Miercuri, 31 Octombrie, 2018    /    128 accesari


Investițiile derulate de Primăria Lipova în ultima lună

Lucrările avansează foarte repede la construcția noului spital

Primăria Lipova are în derulare unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul Sănătății din județul Arad. Este vorba despre noul spital al orașului, care se construiește din fondurile Companiei Naționale de Investiții, valoarea lucrării fiind de aproximativ 5 milioane de euro.

Primarul Mircea Jichici se declară mulțumit de modul în care se „mișcă“ firma care a câștigat licitația și spune că lucrările sunt în grafic. „Am mai spus-o și cu alte ocazii, până acum sunt mulțumit de felul în care se lucrează la spital, zi de zi vezi că se avansează, sunt muncitori pe stadion, utilaje, nu putem să ne plângem. La corpul din spate, zilele acestea se va turna placa la etajul doi și se trage tare să se închidă clădirea, pentru ca pe timpul iernii să se poată lucra la interior. În față a fost turnată placa pentru parter și se cofrează stâlpii, dar prioritatea, cum spuneam, e corpul din spate, care trebuie închis cât permite vremea“, spune Mircea Jichici.

Noul stadion din Lipova prinde contur

O altă lucrare importantă este noul stadion din Lipova, unde se așteaptă finalizarea licitației la gazon. „În 28 octombrie este ultima zi pentru depunerea ofertelor pentru gazonul stadionului. Și la acest proiect lucrurile se mișcă, deși e loc de mai bine. Terenul sintetic din spate a fost aproape finalizat, s-au introdus utilitățile, apa, canalizarea, instalația de nocturnă a fost legată la curent, iar acum se lucrează la interior, la vestiare“, spune Jichici.

 

Străzi noi asfaltate și ultimii pași înainte de startul reabilitării Bisericii Ortodoxe din Lipova

În ceea ce privește străzile, după finalizarea lucrării de pe Hașdeu, primăria are în plan asfaltarea unei noi străzi. Este vorba de legătura dintre Matei Corvin – Hașdeu – Coșbuc, unde se speră că vor demara curând lucrările, cu aceeași firmă care a asfaltat și strada Hașdeu.

De asemenea, se află în derulare licitația pentru Biserica Ortodoxă din Lipova, proiect finanțat din fonduri europene. „A expirat perioada de depunere a ofertelor și avem două firme interesate de reabilitarea Bisericii „Adormirea Maicii Domnului“. Am încheiat un contract cu un expert din București, care va analiza cele două oferte, din punct de vedere tehnic, în timp ce comisia de licitație va analiza ofertele financiare. Sper ca lucrurile să meargă repede, să nu avem probleme, contestații, astfel încât să demarăm curând și această lucrare“, spune Jichici.

 

Alte imagini:

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/