PRIMARIA LIPOVA

  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 3
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  1. FaceBook
  2. Google Plus
  3. Twitter
  4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

Tribunele stadionului din Lipova sunt aproape finalizate

Miercuri, 18 Octombrie, 2017    /    250 accesari


O altă investiție importantă pentru orașul Lipova este noul stadion de fotbal, la ridicarea căruia se lucrează de zor în aceste zile. Proiectul, în valoare de 2.948.283 de lei fără TVA (3,6 milioane de lei cu TVA), finanțat de Compania Națională de Investiții, prevede construcţia unei tribune noi, de 1200 de locuri, acoperită, nocturnă de 1200 de lucşi, vestiare pentru echipe, dar şi pentru arbitri, grupuri sanitare, sală de prim ajutor şi un teren sintetic de antrenament. Toate acestea vor transforma stadionul „Șoimii“ din Lipova într-unul modern, care poate fi omologat pentru Liga a II-a.

„Lucrurile au început să se miște bine la noul stadion Șoimii, iar acest lucru se vede. O parte din tribună este deja acoperită, se lucrează și în interior, la vestiare, grupuri sanitare, și mai avem o parte din tribună ce trebuie finalizată. A sosit din Italia și instalația de nocturnă, deci lucrările sunt în grafic. Sperăm ca această investiție să fie finalizată la termen, iar de anul viitor Lipova să aibă cea mai frumoasă arenă de fotbal din județul Arad, așa cum am promis în anul 2016, noul stadion fiind unul dintre obiectivele principale ale mandatului actual“, declară primarul Mircea Jichici.

 


http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/