PRIMARIA LIPOVA

  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 3
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  1. FaceBook
  2. Google Plus
  3. Twitter
  4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

Secţia de şah a Clubului Sportiv „Şoimii” Lipova – în cantonament de pregătire la Căsoaia

Joi, 27 Iulie, 2017    /    523 accesari


„Sahul ajuta considerabil la dezvoltarea intelectuala a celor care il practica, fiind recomandat copiilor, ajutandu-i sa aiba o gandire mult mai clara in fata unor probleme, sa aiba un simt mult mai dezvoltat de observatie, o atentie sporita, capacitate de analiza si concentrare, putand demonstra un mult mai bun spirit analitic si chiar anumite abilitati matematice. In consecinta, sahul este foarte important nu doar pentru adulti, ci si pentru educatia celor mici, fiind recomandat sa fie nelipsit din orice familie.”

           

 

Secţia de şah a Clubului Sportiv „Şoimii” Lipova – în cantonament de pregătire  la Căsoaia

 

În luna Iulie 2017 împreună cu 12 sportivi de la secția de șah, a clubului CS Șoimii Lipova, am participat la un cantonament de pregătire în șah, la Căsoaia jud. Arad.

În acest timp de o săptămână, am avut posibilitatea să ne cunoaștem mai bine și să petrecem 5 ore în fiecare zi în pregătire șahistă.

Orele de teorie șahistă au fost îmbinate cu practica. În fiecare seară sportivi noștri s-au întrecut pe tabla de șah cu jucătorii de la cluburile de șah din județul nostru. La finalul competiției jucătorii noștri au obținut rezultate bune la fiecare categorie de vârstă.

            Pe lângă pregătirea șahistă de care au avut parte, tinerii noștri s-au bucurat și de alte activități. Drumeții, tiroliană, piscină, jocuri individuale și pe echipe, fotbal, volei și nu în ultimul rând un mare foc de tabără în jurul căruia s-au jucat.

Următoarea competiție care îi așteaptă pe acești sportivi va fi pe data de 06-12 August 2017 în turneul de șah „Festivalul Internațional de Șah” care va avea loc la Hotel Continental din Arad. Acest turneu de șah este unul dintre cele mai puternice competiții șahiste din România, deoarece acest turneu implică multe cluburi din țară și din străinătate. Le urăm succes jucătorilor noștri.

 

 

Felicităm toți șahiștii care au luptat în această întrecere a Sportului Minții și mulțumim Primăriei Lipova și Clubului Sportiv Șoimii Lipova pentru tot sprijinul acordat!

 

 

Instructor de șah Florin Bălăceanu    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Alte imagini:

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/