PRIMARIA LIPOVA

  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 3
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  1. FaceBook
  2. Google Plus
  3. Twitter
  4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

O a doua donaţie de mobilier pentru Spitalul Oraşenesc Lipova a ajuns la secţia TBC, prin intermediul Cercului de prietenie româno-german

Joi, 27 Aprilie, 2017    /    279 accesari


O a doua donaţie de mobilier pentru Spitalul Oraşenesc Lipova a ajuns la secţia TBC, prin intermediul Cercului de prietenie româno-german

Spitalul Orasenesc Lipova, a beneficiat în ultimii ani de investitii, dotari si o atentie sporita pentru punerea la punct a tuturor sectiilor existente, în acest sens si în sprijinul acestora, venind si prietenii din Germania – Landul Saar, prin intermediul Cercului de prietenie româno-german, germano-român, relatie de prietenie care dainuie de peste 25 de ani.
În ceea ce priveste domeniul sanatatii, Spitalul din Lipova, a beneficiat si în anii trecuti de diferite donatii de mobilier, în stare foarte buna, mobilier cu care s-au dotat mai multe sectii care îsi desfasoara activitatea în cadrul Spitalului Orasenesc Lipova.
Reprezentantul principal al Cercului de prietenie germano-român, domnul Willi Gehring, alaturi de toti ceilalti membri, ofera, ori de câte ori au ocazia,  sprijin absolut orasului Lipova, pentru dezvoltare în cele mai importante domenii de viata cum ar fi educatia sau sanatatea.
Ultima donatie de acest gen a fost trimisa spre Lipova, chiar la începutul lunii Aprilie, când un numar de 36 de seturi de mobilier, formate din paturi si noptierele aferente au ajuns atunci la sectiile Pediatrie si Interne a Spitalului Orasenesc Lipova.
Iata ca nu a trecut mult timp si promisiunea pentru un nou transport de mobilier  a fost dusa la îndeplinire de catre prietenii din Saarland – Germania.
Acest al doilea transport de mobilier pentru spital, ajuns la Lipova în urma cu o saptamâna, a cuprins acelasi tip de mobilier ca si cel trimis în primul transport, de aceasta data însa mobilierul fiind dedicat sectiei TBC a Spitalului Orasenesc Lipova.
Mobilierul pentru spital, care a fost donat sectiei TBC, asigurat prin Cercul de prietenie româno-german, germano-român, consta în paturi de spital, cu noptierele aferente si saltele, în total fiind trimise în transportul sosit din Germania, un numar de 30 de astfel seturi de mobilier, complete, care au ajuns în saloanele sectiei TBC a Spitalului Orasenesc Lipova.
Noul mobilier pentru spital a fost asigurat de Primaria Orasului Lipova, prin Cercul de prietenie româno-german, germano-român, la initiativa celor doi reprezentanti, Primarul Orasului Lipova -Mircea Jichici si Willi Gehring si cu sprijinul doamnei Marx Hidlegard -  reprezentanta Spitalului Marienkrankenhaus St. Wendel din Saarland si a lui Berthold Kloss – THW, precum si cu sprijinul lui Lucian Fenesan - reprezentantul de la Lipova a Cercului de Prietenie Româno-German.
Mobilierul a fost adus din Germania, cu sprijinul Primariei Orasului Lipova, care a asigurat transportul, astfel încât mobilierul sa ajunga în siguranta si în stare buna la Lipova.
Primarul orasului Lipova – Mircea Iosif Jichici , a fost prezent la spital, la sosirea transportului, pentru a se asigura ca mobilierul a ajuns în conditii bune si va fi repartizat la  sectiile unde este nevoie de aceste dotari.
Aceastei actiuni atât de importante pentru domeniul sanatatii din orasul Lipova, initiata de Primaria Orasului Lipova si Willi Gehring, prin Cercul de prietenie româno-german, îi vor urma si altele de acest gen,  în scopul de a fi astfel alaturi de cadrele medicale din orasul Lipova, dar mai ales de bolnavii care ajung sa fie tratati în sectiile din cadrul Spitalului Orasenesc Lipova, încercându-se astfel sa se asigure cele mai bune si sigure conditii.
Pe aceasta cale, Primaria Orasului Lipova si reprezentantii acesteia, transmit înca odata multumiri speciale, domnului Willi Gehring si tuturor celor care au facut posibila aceasta donatie atât de importanta pentru bunul mers al sectiilor care functioneaza în cadrul Spitalului Orasenesc Lipova, pentru sprijinul acordat si de aceasta data si pentru toate colaborarile frumoase la care au raspuns pozitiv de fiecare data când a fost cazul si în urma carora au existat rezultate atât de frumoase, importante si utile comunitatii orasului Lipova.  

 

Alte imagini:

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/