PRIMARIA LIPOVA

  • Slide 1
  • Slide 4
  • Slide 3
  • Slide 2
  • Slide 5
  • Slide 6
  1. FaceBook
  2. Google Plus
  3. Twitter
  4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

Activităţi multiple la Liceul Sever Bocu, la sfârşit de an 2016

Marti, 17 Ianuarie, 2017    /    380 accesari


Activităţi multiple la Liceul Sever Bocu, la sfârşit de an 2016

Luna decembrie în liceul „Sever Bocu” a fost o perioadă cu activități multiple  ce au avut ca scop „trezirea” tuturor abilităților și talentelor existente la elevi. Excursiile tematice la Arad și Timișoara pe care elevii le-au realizat cu diriginții și profesorii lor ( prof. Buzgău Dorin, prof. Milosav Adrian ,prof. Ocneriu Georgeta, prof. Angheluș Emanuela, prof. Constantinescu Simona, prof. Tusa Corina, prof. Roba Simona) vin să completeze dezvoltarea individuală a copiilor într-un mod armonios, dezvoltarea abilităților de relaționare și formarea unor colective de elevi unite.

 Vizită la Muzeul de Artă Timișoara
 

 Concursul tematic „Personalități ale Marii Uniri” organizat de Consiliul Județean Arad a adus premii elevilor: Becheș Petrică clasa a-XI-a A premiul II, Păcurar Alin clasa a X-a A premiul I, Pustianu Izabela clasa aX-a A, Gabriela Florina Vorocneag clasa a-XI-a A premiul III, coordonator prof. Roxin Magdalena.

 

 

Festivitatea de premiere la Consiliul Județean Arad
 

Odată cu sosirea sărbătorilor de iarnă, în special a Crăciunului, o sărbătoare a umanității în care bunăvoința și bucuria de a dărui a dominat întreaga școală, elevii și-au gătit sălile de clasă de sărbătoare, au pregătit daruri de Crăciun împreună cu Centrul de Voluntariat din Lipova pentru familiile dezavantajate, au încununat pregătirea de Crăciun cu un concert de colinde care au bucurat sufletele tuturor, elevi, profesori, părinți. Spectacolul de Crăciun a fost pregătit de către profesorii: Bodroghi Andreea, Berzovan Corina, Gui Borz Florin și Ocneriu Georgeta.

Alte imagini:

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/