PRIMARIA LIPOVA

 • Slide 1
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 5
 • Slide 6
 1. FaceBook
 2. Google Plus
 3. Twitter
 4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

1 Decembrie, Ziua Naţională a României, sărbătorită la Lipova

Marti, 06 Decembrie, 2016    /    421 accesari


1 Decembrie, Ziua Naţională a României, sărbătorită la Lipova

1 Decembrie – Ziua Naţională a României a fost din nou prilej de sărbătoare pentru românii de pretutindeni, care, indiferente de vârstă, au sărbătorit această zi cu mare bucurie şi mândrie în suflet.

Ziua Naţională a României şi cea mai importantă sărbătoare a României şi a românilor, a împlinit în acest an 98 de ani de la Marea Unire din 1918.

Aşa cum este în oricare oraş din ţară şi în oraşul Lipova, marea sărbătoare naţională reprezintă la fel ca în întreaga ţară, o zi specială, o zi unică, care de fiecare dată este sărbătorită aşa cum se cuvine.

Şi în acest an, marea valoare a zilei de 1 Decembrie a fost ilustrată printr-o serie de activităţi, manifestări şi ceremonii deosebite, care au dat timpul înapoi pentru câteva momente şi au făcut orice persoană prezentă să fie şi mai mândră de ţara şi neamul său.

Festivităţile organizate la Lipova au avut loc joi, 1 Decembrie, la acestea participând  locuitori ai oraşului de toate vârstele, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor locale, manifestări menite să marcheze importanţa pe care această zi de 1 Decembrie o ocupă în inimile românilor.

Festivităţile din acest an de la Lipova au fost marcate printr-o ceremonie de depunere de coroane la statuia lui Sever Bocu, aflată în centrul oraşului.

La ceremonie, au asistat numeroşi reprezentanţi ai autorităţilor locale, dintre care îi amintim pe Iosif Mircea Jichici – Primarul oraşului Lipova, Vasile Dodon – viceprimarul oraşului Lipova, Petru Cociş – city manager, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Local Lipova.

Alături de aceştia, la eveniment, au participat reprezentanţi ai Bisericilor Ortodoxe din Lipova şi Radna, ai Poliţiei Lipova , ai Unitaţilor  Militare din Lipova şi Radna, elevi din cadrul liceelor Atanasie Marienescu şi Sever Bocu din Lipova,  precum şi reprezentanţi ai diferitelor instituţii din oraşul Lipova, cărora, conducerea Primăriei şi Consiliului Local Lipova, le transmite pe această cale,  mulţumiri deosebite pentru participare şi colaborare.

Ceremoniile prilejuite de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României -  au fost unele frumoase, reuşind  pentru scurt timp ,să inducă oraşului Lipova o atmosfera specială, o atmosferă de sărbătoare , atmosfera Sarbătorii Naţionale a României.

 

   

Alte imagini:

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/