PRIMARIA LIPOVA

 • Slide 1
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 5
 • Slide 6
 1. FaceBook
 2. Google Plus
 3. Twitter
 4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


DETALII » ŞTIRI LOCALE ŞI ANUNȚURI PUBLICE Vezi si altele

Echipamente noi pentru cei mai mici dintre fotbalistii Clubului Sportiv „Soimii Lipova”

Joi, 25 Februarie, 2016    /    573 accesari


Echipamente noi pentru cei mai mici dintre fotbalistii Clubului Sportiv 
„Soimii Lipova”

Saptamâna care s-a încheiat a fost una frumoasa, cu multe bucurii pentru cei mai mici dintre fotbalistii Clubului Sportiv Soimii Lipova.
La sfârsitul saptamânii, echipa de fotbal – Copii, categoria de vârsta din anii 2004-2005, îndrumata de prof. Ion Stoica, a avut parte de o frumoasa surpriza venita sub forma unei sponsorizari, din partea companiei Pl Noris S.R.L, reprezentata de Dl. Manfred Pletl. Sponsorizarea a constat în oferirea unor echipamente complete de joc, noi,  , mingi noi si sacose tip geanta pentru transportul echipamentelor si mingilor, toate acestea asigurate pentru copiii care formeaza echipa mica de fotbal a Clubului Sportiv „Soimii Lipova”.
    Micii fotbalisti, însotiti de antrenorul lor, au participat, în cursul zilei de joi – 25.02.2016 , la o întâlnire foarte importanta pentru ei, întâlnire la care au fost prezenti Mircea Jichici - Primarul Orasului Lipova si Manfred Pletl – managerul general al firmei S.C. Pl Noris S.R.L.
Întâlnirea a avut loc la Sala de Sport a Orasului Lipova, unde copiii, foarte fericiti si mândri de noile lor echipamente, s-au prezentat în fata invitatilor  în noile echipamente complete de joc pe care le-au primit din partea firmei Pl Noris, ei fiind foarte încântati si nerabdatori sa le îmbrace în competitiile sportive care vor urma.
În cadrul întâlnirii copiii au fost felicitati pentru talentul, seriozitatea si ambitia de care dau dovada  la antrenamente, pregatindu-se altfel intens, într-un ritm foarte bun  pentru viitoarele campionate de fotbal la care vor fi înscrisi. Desi sunt la începutul carierei lor de fotbalisti, copiii sunt foarte convinsi ca în viitor vor aduce multe rezultate frumoase pentru Clubul Soimii Lipova, aceasta sponsorizare fiind una foarte bine-venita pentru sustinerea si încurajarea acestor copii atât de talentati.
Oferirea acestor echipamente este doar prima dintre sponsorizari, urmând ca pe viitor, copiii sa aiba parte si de alte surprize.
Întâlnirea nu s-a finalizat fara câteva poze si fara ca toti copiii sa primeasca o strângere de mâna din partea sponsorului lor - Manfred Pletl si din partea primarului Mircea Jichici , acestia transmitându-le copiilor mult succes si multe victorii importante în viitoarea cariera de fotbalisti.
Prin acest gest extraordinar pe care l-a facut pentru copiii care formeaza echipa de fotbal a Clubului Soimii Lipova, atât firma Pl Noris S.R.L., reprezentata de domnul Manfred Pletl, cât si Primaria Orasului Lipova – reprezentata de primarul Mircea Jichici, considera ca este cel mai bun mod de a fi alaturi de acesti copii talentati si de a-i sustine si implicit de a sustine sportul lipovan.
Pe aceasta cale, atât copiii, cât si profesorii si parintii doresc sa transmita multumiri speciale firmei Pl Noris si în special domnului Manfred Pletl, fiind foarte siguri ca vor câstiga multe meciuri în aceste echipamente.

 

Alte imagini:
 • Echipa mica de fotbal, alaturi de Manfred Pletl si Mircea Jichici
 • Noile echipamente au fost imbracate de copiii din echipa mica de fotbal a Clubului Sportiv Soimii Lipova

http://ec.europa.eu/solvit/index_ro.htm
https://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/