PRIMARIA LIPOVA

 • Slide 1
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 5
 • Slide 6
 1. FaceBook
 2. Google Plus
 3. Twitter
 4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


Crucea Roşie Lipova

 1. Prezentare
 2. Noutati
 3. Galerie FotoInformatii de contact:

Antoche Adrian – Președintele organizației Lipova de CRUCE ROȘIE, la tel. 0742699055.


Prezentare:

SUBFILIALA DE CRUCE ROȘIE LIPOVA, ALĂTURI DE CEI AFLAȚI ÎN DIFICULTATE

 

   În data de 12.02.2015, la sediul Centrului Recreativ al Orașului Lipova, a avut loc ședința anuală a Subfilialei de CRUCE ROȘIE Lipova, în cadrul căreia a fost ales noul comitet al acesteia, în următoarea componență:

 1. ANTOCHE ADRIAN  -  Președinte
 2. POPESCU TAVIȚA  -  Vicepreședinte
 3. CINGHIȚĂ CARMEN  -  Membru
 4. TRIPON OTILIA  -  Membru
 5. ROBA SIMONA  -  Membru
 6. TUSA-BICHICEAN PETER  -  Membru
 7. PLEȘ  CRISTAN  -  Membru

    La ședință a participat d-na CUVINEANU IUDITA – Directorul Executiv al Filialei Județene de CRUCEA ROȘIE Arad și alte persoane care activează ca membri voluntari în cadrul acestei organizații din Arad și de pe raza orașului Lipova.

   Dintre acțiunile propuse de către noul comitet a se desfășura pe parcusul anului 2015 la nivelul orașului nostru sub tutela Subfilialei de CRUCE ROȘIE Lipova, amintim următoarele:

       -  atragerea pentru înscrierea în cadrul organizației noastre locale a unui număr cât mai mare de noi membri voluntari activi sau cotizanți;

        - atragerea de fonduri pentru CRUCEA ROȘIE din: sponsorizări, cotizații din partea membrilor voluntari, vânzarea de calendare și alte materiale inscripționate cu sibolurile CRUCII ROȘII, obținerea unui număr cât mai mare de formulare pt. virarea procentului de 2% din impozitul pe venit pt CRUCEA ROȘIE din partea unor persoane angajate cu conract de muncă, amplasarea de cutii pentru donații în bani în cadrul locurilor publice intens frecventate de un număr mare de persoane sau în centre comerciale inscripționate cu simbolurile CRUCII ROȘII, etc.

      -  Organizarea de campanii periodice de colectare de ajutoare umanitare (constând în articole de îmbrăcăminte, bunuri casnice, rechizite, jucării, etc.) de la populație și repartizarea ulterioară a acestora la familiile/persoanele nevoiașe din localitatea noastră și nu numai;

      - repartizarea periodică la familiile/persoanele cu probleme sociale grave din localitate a unor colete/pachete cu alimente care provin de la Banca de alimente a S.N.C.R.R. prin intermediul Filialei Județene Arad de CRUCE ROȘIE, precum și a unor tichete valorice sociale de aceeași proveniență;

     - înființarea unui detașament de CRUCE ROȘIE pentru intervenție în situații de urgențe ori dezastre în localitate, compus din 10 -11 persoane tinere, gata să intervină în mod volunar pentru acordarea de ajutor în caz de necesitate;

    - organizarea de acțiuni specifice CRUCII ROȘII prin amplasarea de corturi pentru acordarea primului ajutor pe perioada de vară cu caniculă ori cu prilejul organizării unor evenimente sau manifestații cultural-artistice ori sportive de mare amploare pe raza localității;

     Organizarea de cursuri de instruire pentru infirmiere și surori de CRUCE ROȘIE la sediul din Arad al Filialei Județene a organizației.

    Având în vedere cele de mai sus, facem apel pe această cale la toți cei care doresc să se alăture nouă pentru a fi cât mai mulți membri voluntari în cadrul organizațiie noastre locale de CRUCE ROȘIE, având astfel ocazia de a contrbui la întrajutorarea semenilor noștri aflați în situații de dificultate. Pentru aceasta vă puteți adresa d-lui Antoche Adrian – Președintele organizației Lipova de CRUCE ROȘIE, la tel. 0742699055.

    

 

Echipamente noi pentru Crucea Roşie Lipova, venite din Germania

Joi, 04 Iunie, 2015    /    801 accesari


Subfiliala Crucea Roşie Lipova a avut parte, la începutul acestei luni, de o vizită din partea prietenilor de la Crucea Roşie din Germania.

Delegaţia germană a venit la Lipova pregătită cu echipamente medicale  şi alte materiale specifice, pe care le-au donat pentru Crucea Roşie Lipova.

Printre materialele pe care reprezentanţii germani le-au pregătit pentru prietenii lor din Lipova, s-au numărat: genţi pentru acordarea primului ajutor echipate complet, gulere cervicale, comprese şi alte materiale foarte utile în acşiunile de acordare a primului ajutor.

Delegaţia germană a fost aşteptată la Primăria Oraşului Lipova, unde a avut loc primirea oficială, în cadrul unei întruniri, la care au participat, alături de reprezentanţii de la Crucea Roşie din Germania, din partea Primăriei Oraşului Lipova, Iosif Mircea Jichici- primarul Oraşului Lipova şi din partea Crucea Roşie Lipova,  Adrian Antoche - preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Lipova şi  vicepreşedinte – Taviţa Popescu şi Lucian Feneşan.

Toate echipamentele şi materialele medicale primite de Subfiliala Crucea Roşie Lipova, sunt foarte importante şi utile pentru desfăşurarea în cele mai optime condiţii, a acţiunilor de acordare a primului ajutor, pe care echipa de sanitari de la Crucea Roşie Lipova le desfăşoară.

În momentul de faţă, Subfiliala Crucea Roşie Lipova se bucură de o echipă numeroasă de voluntari, care îşi dau tot interesul pentru bunul mers al tuturor acţiunilor necesare de pe raza oraşului şi nu numai, dar se bucură şi de dotări foarte performante în ceea ce priveşte materialele disponibile, utilizate în acţiunile întreprinse de echipa de sanitari pentru acordarea primului ajutor.

„Dorim, pe această cale, să transmitem mulţumiri delegaţiei germane pentru donaţiile făcute, tot ceea ce am primit din parte lor fiind foarte util în activitatea pe care noi o desfăşuram în cadrul organizaţiei Crucea Roşie Lipova.”, a transmis Adrian Antoche – Preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Lipova.

 

 

 

 

 

Acţiuni ale echipei de sanitari din cadrul Crucea Roşie Lipova

 

De fiecare dată atunci când este nevoie, echipa de sanitari din cadrul Subfilialei Crucea Roşie Lipova, spune „prezent” la toate acţiunile şi activităţile unde este nevoie de ei.

Ultima acţiune la care membrii sanitari din cadrul Crucea Roşie Lipova au fost prezenţi la datorie, a avut loc la începutul acestei luni, vineri – 5 iunie 2015, în cadrul competiţiilor sportive desfăşurate pe stadionul din Lipova, cu ocazia zilei de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului.

Competiţiile organizate au constat în:

 • Campionat de minifotbal – clasele V – VIII
 • Cross pentru fete – clasele V-VIII

Pentru ca toate aceste acţiuni să se desfăşoare în cele mai bune şi sigure condiţii, echipa de sanitari, însoţiţi de Adrian Antoche – preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Lipova, au fost alături de toţi participanţii la aceste competiţii, fiind pregătiţi cu cele mai performante echipamente şi materiale, asigurându-le celor prezenţi pe stadion, acordarea primului ajutor şi cele mai bune îngrijiri, în caz de nevoie.

Prezenţa echipei de sanitari s-a dovedit a fi una foarte utilă şi de bun augur, pe parcursul competiţiilor existând cateva cazuri unde a fost nevoie de acordarea primului ajutor pentru câţiva dintre elevii participanţi, care au fost foarte bine îngrijiţi de sanitarii aflaţi la faţa locului.

Echipa de sanitari , membri ai Subfilialei Crucea Roşie Lipova, a fost formată din: Han Raluca, Mona Denisa, Iovescu Denis, Borcean Rareş, Langher Bogdan şi Antoche Adrian.

„Multe felicitări tuturor membrilor pentru implicarea de care dau dovadă cu ocazia fiecărei acţiuni şi pe viitor, cât mai multe acţiuni de succes şi mult succes în cariera lor!”, a spus Adrian Antoche – Preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Lipova.

 

Alte imagini:
 • Delegatia germana a fost primita la Primaria Orasului LipovaDelegatia germana a fost primita la Primaria Orasului Lipova

 • Delegatia germana a fost primita la Primaria Orasului Lipova
  Delegatia germana a fost primita la Primaria Orasului Lipova
 • Echipa Crucea Rosie Lipova
  Echipa Crucea Rosie Lipova
 • Echipa de Liceu la proba practica,in timpul concursului
  Echipa de Liceu la proba practica,in timpul concursului
 • Echipa de sanitari a inmanat la final si diplome participantilor la competitiile sportive
  Echipa de sanitari a inmanat la final si diplome participantilor la competitiile sportive
 • Echipa de tineri voluntari care s-a ocupat de impartirea ajutoarelor umanitare
  Echipa de tineri voluntari care s-a ocupat de impartirea ajutoarelor umanitare
 • Echipajul câştigator de Gimnaziu clasa a VII-a A, de la Grup Scolar Atanasie Marienescu Lipova,
  Echipajul câştigator de Gimnaziu clasa a VII-a A, de la Grup Scolar Atanasie Marienescu Lipova,
 • Echipamente medicale si alte materiale primite din partea prietenilor din Germania
  Echipamente medicale si alte materiale primite din partea prietenilor din Germania
 • MARTIE 2015 CAMPANIE CRUCEA ROSIE
  MARTIE 2015 CAMPANIE CRUCEA ROSIE
 • Membrii echipei de sanitari au acordat primul ajutor elevilor participanti
  Membrii echipei de sanitari au acordat primul ajutor elevilor participanti
 • Membrii echipelor de sanitari din orasul Lipova la faza judeteana a concursului Sanitarii Priceputi
  Membrii echipelor de sanitari din orasul Lipova la faza judeteana a concursului Sanitarii Priceputi
 • Membrii Subfilialei de Crucea Rosie Lipova
  Membrii Subfilialei de Crucea Rosie Lipova
 • Reprezentatntii Crucea Rosie Lipova au vizitat la domiciliu familiile nevoiase si le-au donat diverse ajutoare colectate
  Reprezentatntii Crucea Rosie Lipova au vizitat la domiciliu familiile nevoiase si le-au donat diverse ajutoare colectate
 • Sanitarii de la Crucea Rosie Lipova au fost alaturi de copiii accidentati in cadrul competitiilor sportive de pe stadion
  Sanitarii de la Crucea Rosie Lipova au fost alaturi de copiii accidentati in cadrul competitiilor sportive de pe stadion
 • AU FOST ADUNATE DIVERSE AJUTOARE PENTRU FAMILIILE NEVOIASE
  AU FOST ADUNATE DIVERSE AJUTOARE PENTRU FAMILIILE NEVOIASE
 • CONCERT CARITABIL PENTRU OLIVIA NICOLA DEHELEAN
  CONCERT CARITABIL PENTRU OLIVIA NICOLA DEHELEAN
 • ECHIPA DE VOLUNTARI CRE S-A OCUPAT DE IMPARTIREA AJUTOARELOR
  ECHIPA DE VOLUNTARI CRE S-A OCUPAT DE IMPARTIREA AJUTOARELOR
 • IMPREUNA CU FAMILIA MICUTEI OLIVIA NICOLA DEHELEAN
  IMPREUNA CU FAMILIA MICUTEI OLIVIA NICOLA DEHELEAN
 • MONICA URS,COORDONATOAREA PROIECTULUI CRACIUNUL PENTRU TOTI, ALATURI DE ADRIAN ANTOCHE,PRESEDINTE CRUCEA ROSIE LIPOVA
  MONICA URS,COORDONATOAREA PROIECTULUI CRACIUNUL PENTRU TOTI, ALATURI DE ADRIAN ANTOCHE,PRESEDINTE CRUCEA ROSIE LIPOVA
 • O PARTE DIN AJUTOARELE PENTRU FAMILIILE NEVOIASE
  O PARTE DIN AJUTOARELE PENTRU FAMILIILE NEVOIASE