PRIMARIA LIPOVA

 • Slide 1
 • Slide 4
 • Slide 3
 • Slide 2
 • Slide 5
 • Slide 6
 1. FaceBook
 2. Google Plus
 3. Twitter
 4. Pinterest

PRIMĂRIA LIPOVA

Adresa: Str. N. Balcescu, nr. 26
Lipova, Jud. Arad, Romania
Nr.Tel: 0257-561.133
Nr.Fax: 0257-563.067
Adresa E-mail:
contact@primarialipova.ro
Adresa Website:
www.primarialipova.ro


Club Sportiv Şoimii Lipova

 1. Prezentare
 2. Noutati
 3. Galerie Foto


Informatii de contact:

Adresa: Str. Bugariu nr. 1 Lipova, Jud. Arad.

Telefon: 0257-561-472

Website oficial: http://soimiilipova.ro/


Prezentare:

 

 

 

 

 

Echipamente noi pentru cei mai mici dintre fotbalistii Clubului Sportiv „Soimii Lipova”

Joi, 25 Februarie, 2016    /    502 accesari


Săptămâna care s-a încheiat a fost una frumoasă, cu multe bucurii pentru cei mai mici dintre fotbaliştii Clubului Sportiv Şoimii Lipova.

La sfârşitul săptămânii, echipa de fotbal – Copii, categoria de vârstă din anii 2004-2005, îndrumată de prof. Ion Stoica, a avut parte de o frumoasă surpriză venită sub forma unei sponsorizări, din partea companiei Pl Noris S.R.L, reprezentată de Dl. Manfred Pletl. Sponsorizarea a constat în oferirea unor echipamente complete de joc, noi,  , mingi noi şi sacoşe tip geantă pentru transportul echipamentelor şi mingilor, toate acestea asigurate pentru copiii care formează echipa mică de fotbal a Clubului Sportiv „Şoimii Lipova”.

            Micii fotbalişti, însoţiţi de antrenorul lor, au participat, în cursul zilei de joi – 25.02.2016 , la o întâlnire foarte importantă pentru ei, întâlnire la care au fost prezenţi Mircea Jichici - Primarul Oraşului Lipova şi Manfred Pletl – managerul general al firmei S.C. Pl Noris S.R.L.

Întâlnirea a avut loc la Sala de Sport a Oraşului Lipova, unde copiii, foarte fericiţi şi mândri de noile lor echipamente, s-au prezentat în faţa invitaţilor  în noile echipamente complete de joc pe care le-au primit din partea firmei Pl Noris, ei fiind foarte încântaţi şi nerăbdători să le îmbrace în competiţiile sportive care vor urma.

În cadrul întâlnirii copiii au fost felicitaţi pentru talentul, seriozitatea şi ambiţia de care dau dovadă  la antrenamente, pregătindu-se altfel intens, într-un ritm foarte bun  pentru viitoarele campionate de fotbal la care vor fi înscrişi. Deşi sunt la începutul carierei lor de fotbalişti, copiii sunt foarte convinşi că în viitor vor aduce multe rezultate frumoase pentru Clubul Şoimii Lipova, această sponsorizare fiind una foarte bine-venită pentru susţinerea şi încurajarea acestor copii atât de talentaţi.

Oferirea acestor echipamente este doar prima dintre sponsorizări, urmând ca pe viitor, copiii să aibă parte şi de alte surprize.

Întâlnirea nu s-a finalizat fără câteva poze şi fără ca toţi copiii să primească o strângere de mână din partea sponsorului lor - Manfred Pletl şi din partea primarului Mircea Jichici , aceştia transmiţându-le copiilor mult succes şi multe victorii importante în viitoarea carieră de fotbalişti.

Prin acest gest extraordinar pe care l-a făcut pentru copiii care formează echipa de fotbal a Clubului Şoimii Lipova, atât firma Pl Noris S.R.L., reprezentată de domnul Manfred Pletl, cât şi Primăria Oraşului Lipova – reprezentată de primarul Mircea Jichici, consideră că este cel mai bun mod de a fi alături de aceşti copii talentaţi şi de a-i susţine şi implicit de a susţine sportul lipovan.

Pe această cale, atât copiii, cât şi profesorii şi părinţii doresc să transmită mulţumiri speciale firmei Pl Noris şi în special domnului Manfred Pletl, fiind foarte siguri că vor câştiga multe meciuri în aceste echipamente.

 

Alte imagini:
 • Echipa mica de fotbal, alaturi de Manfred Pletl si Mircea JichiciEchipa mica de fotbal, alaturi de Manfred Pletl si Mircea Jichici
 • Noile echipamente au fost imbracate de copiii din echipa mica de fotbal a Clubului Sportiv Soimii LipovaNoile echipamente au fost imbracate de copiii din echipa mica de fotbal a Clubului Sportiv Soimii Lipova

Nu sunt imagini in galeria foto.